Naam: Reena
Geboren: 23-08-1986

Reena heeft hersenbeschadiging waardoor ze niet goed kan praten en moeite heeft met bewegen. Reena is een heel stil en verlegen meisje. Zij vindt het fijn om met haar speelgoed te spelen. Reena houdt ook van kleuren en schilderen.

 

  
Naam: Roshan
Geboren: 22-10-1984

Roshan heeft een hersenbeschadiging waardoor hij niet kan praten en zijn verstandelijke vermogens beperkt zijn. Hij kan wel lopen. Roshan gaat naar een speciale school voor gehandicapten. Hij houdt van het opvouwen van doeken en kleding. Roshan houdt ook van schilderen; hij is vooral goed in abstracte schilderkunst.

Naam: Malar
Geboren: 21-02-1988

Malar heeft een hersenbeschadiging en is spastisch. Ze is een sprankelend, vrolijk meisje, dat graag kleurt en schildert. Ze vindt het ook fijn om naar school te gaan en daar vrienden te maken. Zij is een inspiratiebron voor velen en leert ons hoe blij je kunt zijn ondanks je beperkingen.

 

 

 

 

Naam: Sheena
Geboren: 06-12-1996

Sheena is een lief meisje. Zij heeft een aangeboren oogbeschadiging, kan niet praten en is autistisch en verstandelijk beperkt. Ze kan wel lopen. Zij doet haar dagelijkse werkzaamheden en kan zelf eten.

Sheena is een goede schilder; zij heeft een aantal prachtige schilderijen gemaakt.

 

 

 

 
Naam: Sanjay
Geboren: 16-12-1992

Sanjay heeft een hersenbeschadiging en een ontwikkelingsstoornis. Hij is heel rustig. Sanjay kan een beetje wandelen. Soms geeft hij blijk van interesse in kleuren.

 

 

 

 

   

Naam: Lalit
Geboren: 21-10-1992

Ook Lalit heeft een hersenbeschadiging. Hij gaat naar een speciale school voor gehandicapten. Lalit is een heel blijmoedige, goede jongen die houdt van hard werken. Hij vindt tuinieren erg leuk en levert graag zijn bijdrage bij huishoudelijke klusjes. Soms speelt hij met een bat en een bal.

 

 

 
Naam: Ashima
Geboren: 26-06-2006

Ashima is een leuke, kleine engel. Zij is een heel enthousiast meisje en geliefd bij iedereen. Ashima is spastisch, kan niet praten en kan zich heel moeilijk voortbewegen. Zij wil graag alles zelf doen, zoals alle meisjes van haar leeftijd. Zij houdt ervan om, met veel hulp, te rennen. Ook houdt zij van tekenfilms op tv, van kleuren en van spetteren in het zwembad.

 

 

 
Naam: Kavit
Geboren: 21-07-1993

Kavit is een hele aardige jongen, die graag op zichzelf is. Hij geniet van buitenactiviteiten. Hij is niet erg nieuwsgierig. Kavit is geboren met een hersenbeschadiging. Hij probeert regelmatig te schilderen.

 Naam: Ashima
Geboren: 14-08-2002

Ashima heeft haar high school met zeer goede resultaten afgesloten. Zij heeft 80% van haar punten gehaald met 4 bijzondere waarderingen. Ashima is aangemeld voor de universiteit voor een bachelor opleiding in Business Administration.

Ashima houdt van zingen, dansen en kunst. Ook vindt zij koken leuk.

 
Naam: Manisha
Geboortedatum: 13-06-2004

Manisha is een zorgzaam meisje. Zij kan er niet tegen als mensen of dieren pijn hebben. Manisha zegt dat zij danseres wil worden en dat zij iedereen wil helpen. Ze zal nog drie jaar op de middelbare school zitten en daarna nog drie jaar een studie vervolgen.

 
Naam: Meeta
Geboren: 14-12-2003

Meeta doet het heel goed op school. Haar hobby is lezen. Zij wil militair worden. Meeta heeft al aan verschillende schoolwedstrijden deelgenomen en prijzen voor haar school gewonnen. Ze heeft nog twee jaar middelbare school voor de boeg en daarna een studie van drie jaar.

 
Naam: Preeti
Geboren: 28-10-2004

Preeti is een lief meisje, dat goed is in sport en goed kan leren. Zij houdt van voetbal. Preeti wil schoonheidsspecialiste worden. Ze zal nog twee jaar naar school gaan en daarna een studie van twee jaar volgen. In haar vrije tijd luistert zij graag naar muziek en kijkt zij films.

 
Naam: Priyanka
Geboren: 27-02-2004

Priyanka is een meisje dat vrij goed is op school. Zij wil graag verpleegkundige worden. Ze moet dan eerst nog twee jaar naar school en zal daarna een studie van vier jaar moeten volgen. Priyanka vindt het leuk om te leren koken.

In memoriam: Suresh

Na een kort ziekbed is Suresh zondag 13 januari 2019 overleden. Hij werd 31 jaar.

 

 

 

 

 


Copyright © 2014. All Rights Reserved.