7 mei 2021

Beste betrokkenen bij SKKJ,

Op verzoek van Jim De en in verband met de ernstige covid-situatie in New Delhi sturen wij u het volgende bericht van Jim De.

Lieve vrienden.

Terwijl ik de informatie met u blijf delen, hebben we uw hulp meer dan ooit nodig. We zullen elke dag worden uitgedaagd - met slechter nieuws dan de vorige dag, maar we moeten op dit moment sterk staan voor onze mensen en onszelf.

Helaas ken ik geen grote internationale stichtingen, zoals Seva International, en zo voort. Ik ben een arbeider op de grond. En ik ontwikkel concrete plannen op basis van wat ik weet en waar ik het beste in ben - en 20 jaar ervaring telt.

Op dit moment hebben we het "Covid 19 - Collaborative Emergency Response Program - CERP" ontwikkeld. Ik werk hierin samen met Gary Kamaal van Viva en Jeremy Andrew Dawson van Covenant Life. We hebben echter steeds meer van ons nodig om samen te komen.

Ons primaire doel als teams voor onze gemeenschappen is:

Noodbehoeften: medicijnen en andere dagelijkse behoeften.

Psychologische behoeften: mensen moeten sterk en positief zijn als je een echt emotionele en psychologisch pijnlijke ervaring  doormaakt terwijl je twijfelt aan de toekomst van het bestaan.

Praktische behoeften van andere noodhulp: zuurstofflessen, beademingsapparaten en ziekenhuisbedden.

We zijn al klaar om bestellingen te plaatsen voor beademingsapparaten om de komende weken ten minste 1500 mensen zoveel mogelijk te helpen.

Maar vergeet niet dat uitrusting alleen nuttig is als we hulpverleners op de grond hebben. We hebben daar hulpverleners nodig! We hebben gemeenschappen nodig die samenkomen voor hun eigen micro-ondersteuning en beheer. Ik denk dat mensen die onlangs hersteld zijn van Covid 19 wellicht een betere immuniteit hebben om te helpen, hoewel iedereen geschikt is, zolang je jong en gezond bent.

Voor degenen die ons financieel kunnen helpen vanuit onze stad en uit andere landen - we hebben middelen nodig om de kosten te dekken en beademingsapparaten en andere apparatuur aan te schaffen.

   Bekijk de persoonlijke oproep van Jim: 

 

Wij willen Jim natuurlijk graag behulpzaam zijn. SKKJ heeft daarom haar bankrekening opengesteld om donaties uit Nederland te verzamelen en aan de organisatie van Jim De (SSG) over te maken. Iedere overmaking naar India kost € 20 aan bankkosten, dus verzamelen we ze om in één keer over te maken, scheelt veel kosten.

U kunt helpen door een bedrag over te maken op NL46 ABNA 0447 9180 87, van St. Kinderen Karuna Jabalpur. Dit onder uitdrukkelijke vermelding van ‘Covid-Delhi’! Dit donatiegeld gaat vervolgens rechtstreeks naar SSG zodat Jim De zijn hulpprogramma kan uitvoeren. 

Met veel dank namens Jim De,

Gerhard Akkerman

voorzitter SKKJ


Copyright © 2014. All Rights Reserved.